Hey Folks!

During March of 2020, and possibly April, answers may be delayed more than it usually happens. This is caused by my personal situation that requires a lot of time from me to be dedicated elsewhere, and also because of the local things that are happening currently cause of the all things connected to "Corona Virus".

Please be patient, all answers are coming as soon as possible, even if I have to stay late at night :-)

Sorry for any inconvenience.

Air.
Before you ask please READ THIS

Video Control from Ava Template not displaying correctly

in Rife Posts: 14
I can't see the play button properly. It's just showing a strip of it, like a letterbox 1px high.

https://www.staging4.iggyweddingdj.com/

Also, I'm using Chillout II. I want the shield logo to be hidden by default on some pages.

2020-02-23_23-22-37.png
693 x 433 - 290K
2020-02-23_23-20-49.png
796 x 432 - 234K

Comments

  • Posts: 14
    also the video in the background doesn't loop but 'Play Once' is set to NO
    2020-02-24_17-27-42.png
    371 x 614 - 41K
  • AirAir
    Posts: 10,288
    Hello :-)

    Dnaga said: also the video in the background doesn't loop but 'Play Once' is set to NO
    Works fine for me. Have you cleared the cache? As I write this reply it has already looped 3 times.
    Dnaga said: I can't see the play button properly. It's just showing a strip of it, like a letterbox 1px high.
    I don't see any play button at all. Have you removed it? Was it added in the Elementor, or in the Revolution Slider plugin?


    Dnaga said: I want the shield logo to be hidden by default on some pages.
    I believe we could do it with custom CSS and page ID. Best would be if you would start a new topic, with links to pages where you want it to hide.

    With kind regards.
  • edited March 5 Posts: 14
    thanks
    Post edited by Dnaga on
  • Posts: 14
    I assumed my question wasn't going to get a response. So I edited the section myself. I will try to re-create it and post a link here.

    re. Loop
    I was trying to loop a section from 10s until just before the end. It seems it only loops as long as you don't specify times. I will have to edit the video.

    I will start a new thread about the other topic.
  • AirAir
    Posts: 10,288
    OK, now it is clear. Thanks for the info!

    With kind regards.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion