Hey Folks!

During March of 2020, and possibly April, answers may be delayed more than it usually happens. This is caused by my personal situation that requires a lot of time from me to be dedicated elsewhere, and also because of the local things that are happening currently cause of the all things connected to "Corona Virus".

Please be patient, all answers are coming as soon as possible, even if I have to stay late at night :-)

Sorry for any inconvenience.

Air.
Before you ask please READ THIS

No SEO in the header

edited August 2014 in Fame Posts: 62
Hi,
I'm having trouble integrating SEO in the header, I'v installed wordpress seo by yoast but its meta doesn't show in the header. I see that the theme has its own meta, so I'v deleted the content in the meta content, I also tried to delete all the meta, but none of it work. I'v tried to delete everything in the header and put only the code <?php wp_head(); ?> , but it breaks my site.
So what can I remove/add in the theme header to let the seo appears in the header?
here the codes in the header:
<head>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<meta name="" content="" />
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>

<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
<?php a13_favicon(); ?>

<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/modernizr.min.js" type="text/javascript"></script>

<?php
    global $apollo13;
    a13_theme_head();
    wp_head();
?>

</head>
Thank you! and sorry for the many questions...
Post edited by Air on

Comments

  • AirAir
    Posts: 10,276
    Hello

    I don't think this is problem with theme. I suspect either some cache plugin or misconfiguration. Have you tired same settings on default Wordpress theme?

    We have added only important for layout meta tags, so you better don't touch them. And only two of them are really hardcoded. So our current head section shouldn't be issue for this plugin.

    With regards.
  • Posts: 62
    Hi, I was able to fix it by moving the <?php wp_head(); ?> command up. and I'v restored all the original layout meta tags. Thank you
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion