Before you ask please READ THIS

Demo 8 - updated content in demo pages is not seen on the website, elements missing

edited August 2018 in PhotoProof Posts: 2
Hi,
i imported Demo 9 and editing anything on the homepage or in ANY demo page imported are not displayed on the website, I only see the changes in admin.

I also made a test copy of the homepage. The first image on the demo is not seen and also the elements bellow are not seen. I just can't reproduce the imported design on my pages

http://www.tia99.com/
http://www.tia99.com/test/

Post edited by Sirius on

Comments

  • Posts: 2
    * Demo 8
  • AirAir
    Posts: 10,606
    Hey :-)

    I had such issue in the past, and it was something with the configuration of WordPress/Elementor. However, I don't remember what it was exactly.

    Could you please send me temporary access to your WordPress so I could check there what is going on? Send it here on the forum via private message(click on my nick, in top-right corner you will find option "Message"). In message please add LINK to topic it applies to.

    By sending access to WordPress I mean:
    -create a new ADMIN account with a fake e-mail
    -set some password to this account
    -send me created login and password

    With kind regards.
  • AirAir
    Posts: 10,606
    Just for the reference for other users:
    Sirius said: I checked the Elementor settings and added all post types, now i see the Elementor in edit page in Admin.
    This solved the issue. Thanks for feedback Sirius!

    With kind regards.

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion