Before you ask please READ THIS

Pictures not showing up in IE

in Blame Posts: 8
Picture son the homepage of http://www.myclientshowcase.com/veeonthevine/ do not show up, but pictures show up on Firefox and Chrome. The links are active where pictures should be. Is there something different in how the theme handles pictures in IE versus other browsers? Thank you.

Comments

  • AirAir
    Posts: 10,814
    Hello:-)

    What version of IE, cause I have just checked IE 11 and your site works fine.

    With kind regards.
  • Posts: 8
    I'm using IE 10
  • AirAir
    Posts: 10,814
    Still on IE 10 I don't see any issues. Can you show on screen shot what do you see?
  • Posts: 8
    I have checked with a friend who has IE11 and the pictures on the home page do not show up with the animation.
  • Posts: 8
    This is what the home page should look like (from Firefox)
    Home Page #1.JPG
    1582 x 604 - 155K
    Home Page #2.JPG
    1498 x 671 - 156K
  • AirAir
    Posts: 10,814
    OK, now I know what you mean. You have JS error on your site, that is why it isn't animating. Try disabling plugins, to see if it isn't any of your plugins breaking site(it is usually the case).

    With kind regards.
  • Posts: 8
    Screenshots from home page using IE 10. No pictures.
    Home Page IE #1.JPG
    1684 x 807 - 112K
    Home Page IE #2.JPG
    1781 x 769 - 99K
  • Posts: 8
    Thank you for your help. It was a setting JetPack, but not sure which one since i deactivated them all and activated only the ones i needed.
  • AirAir
    Posts: 10,814
    That is great to hear :-)

    With kind regards.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion