Before you ask please READ THIS

Album bricks no longer responsive

Hello,
Thank you for your help. I feel like I'm having a simple problem with my site -
The album bricks on my main album page ("work") are no longer responsive.

They used to stretch (and/or rearrange) to match the width of the browser. Now, they just stack to the left and do not respond outward (to fill the page).

If I scale the browser down to smaller than the bricks, they only scale by column, not all together (as uniform sizes).

This appears to have only happened after I tried adding margins (more than 0px) to the bricks. I returned the value to 0px, but the problem remains.

Here is my website: www.ojmiller.com
Attached is an image of the problem.

Do you have an idea what may be the problem?
problem.jpg
1309 x 952 - 109K
scaledBrowserProblem.jpg
653 x 952 - 67K

Comments

  • AirAir
    Posts: 9,692
    Hello there:-)

    Try going to Customizing ▸ Albums Layout ▸ Albums list appearance ▸ Brick margin and make sure that there is value 0px. This px at end is what is important.

    With kind regards.
  • Posts: 4
    Hello Air,
    Thanks for getting back to me! Yes, the value is 0px exactly. Unfortunately I still have the issue
  • Posts: 4
    Here is an image of the settings. I can't imagine what is off here...
    albumList.jpg
    382 x 1277 - 100K
  • AirAir
    Posts: 9,692
    Try setting it to 1px(with slider), Save, check does it work.
    Next set it to 0px with slider, Save, check does it work.

    Problem is with generated CSS that it has only '0' instead of '0px'.

    If none will help, try updating theme, cause there is a chance there was a bug in older version, that I have fixed already :-)

    With kind regards.
  • Posts: 4
    Amazing. That seems to have fixed it! Thank you so much!
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion