Before you ask please READ THIS

SSL blocking vimeo video from playing

Hello,

I just added an SSL certificate to my website but now the Vimeo links are no longer working. I'm disabling my certificate now so that they will work in the meantime, but what should I do to fix this?

Here's my site:
www.jamesautery.com

Thanks!

Comments

  • AirAir
    edited February 2018 Posts: 9,917
    Hello:-)

    One solution would be to change theme, as Hypershot is no longer supported.
    If you are interested then read this https://apollo13themes.com/move-to-new-theme/

    However probably this is not solution you are looking for;-)

    I have found 2 instance of Vimeo links in theme.

    You will just have to change them to be more universal.

    Go to hypershot\js\album-view-full.js line ~1095
    and change
    tag.src = "http://a.vimeocdn.com/js/froogaloop2.min.js";
    to
    tag.src = "https://secure-a.vimeocdn.com/js/froogaloop2.min.js";

    Next go to hypershot\advance\utilities.php line ~908
    and change
    return 'http://player.vimeo.com/video/'.$v_id.'?api=1&title=1&loop=0';
    to
    return 'https://player.vimeo.com/video/'.$v_id.'?api=1&title=1&loop=0';

    With kind regards.



    Post edited by Air on
  • Okay, thanks! I'll check out the new themes.
  • AirAir
    Posts: 9,917
    Hey!

    In case of on link in hypershot\js\album-view-full.js line ~1095 I was wrong. I have now edited my answer. It should be
    tag.src = "https://secure-a.vimeocdn.com/js/froogaloop2.min.js";

    Then it will work.

    With kind regards.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!