Hey Folks!

On 24th & 25th February 2020 I will have limited access to help you on the support forum, as I will be traveling all day.

Answers to support questions may be delayed and answered on Monday 26th February 2020.

Sorry for any inconvenience.

Air.
Before you ask please READ THIS

Menu on Arabic version of my landing page is not working at all

I have a landing page in several languages. I have successfully configured all of them except the Arabic version. Menu is not working at all. What should I do?

Comments

  • AirAir
    Posts: 10,226
    Hey :-)

    It is the same as in your other topic. Non-English chars as IDs seems to not be working well with scrolling.

    I will test if I can make it work

    I will reply here as soon as I get more info :-)

    With
  • No, this is not the case. Look at the Chinese version of my website - https://digital.bahtiyar-world.com/zh/ Even though chars are not in English, it is working absolutely fine.

    Please, resolve the problem without referring to the non-English thing. Thanks. I will be waiting!
  • AirAir
    edited February 2019 Posts: 10,226
    I think I know what is the problem with IDs with non English chars.

    For example your Arabic ID

    https://website.com/ar/#عني
    is decoded as
    https://website.com/ar/#%D8%B9%D9%86%D9%8A

    That is why such ID cannot be found. I will check If I can reverse encoding in theme script.
    bahtiyar said: No, this is not the case. Look at the Chinese version of my website - https://digital.bahtiyar-world.com/zh/ Even though chars are not in English, it is working absolutely fine.
    But your IDs are English chars in the Chinese version. So your point doesn't seem to be valid :-)
    #team, #portfolio etc.

    With kind regards.
    Post edited by Air on
  • AirAir
    Posts: 10,226
    OK. It seems I was able to fix it in theme script, and now you will be able to use non-English chars as HTML IDs of elements.

    In a few minutes, I will send you privately link to download. The fix will also come in the next update.

    You will have to download the file, unzip it, and upload contents to wp-content/themes/a13-onelander/js/

    Thanks for your help.

    With kind regards.
  • Hello. I don't know what happened, but suddenly, it started working. It is okay now. You can check!

    BTW, Thanks for the file. Keep it for someone in the future. I will write you a great review right now!
  • AirAir
    edited February 2019 Posts: 10,226
    It works, because you now have English chars IDs(as anchors in the menu and IDs in sections) , previously they were in Arabic chars. Maybe you have changed earlier, but they were cached.

    Anyway if you want to have Arabic IDs instead use files that I am about to send you.

    With kind regards.
    Post edited by Air on
  • Yeah, I changed earlier, and they were cached. Thanks!
  • AirAir
    Posts: 10,226
    OK, good to know. Thanks for your nice rating!
    :-)
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!