Before you ask please READ THIS

Slideshow stopped working on front page...

edited January 2013 in Airlock Posts: 13
I had the slideshow working great since:

http://support.apollo13.eu/discussion/comment/1529#Comment_1529

Now, the slides aren't loading. I'm not sure what has changed.

Any ideas?

Comments

  • AirAir
    Posts: 10,639
    Hello.

    I think I know what could be the issue. Try using this file http://support.apollo13.eu/discussion/comment/2798#Comment_2798 it should fix theme working with WP 3.5

    With regards.
  • Hmm, I uploaded jquery-ui.min.js to the js folder location.

    But Slideshow is still spinning on the front page.

    Check it out:
    http://coldfusionnow.org/

    It just happened last night. What could have changed?
  • AirAir
    Posts: 10,639
    It is not just slider it is your whole page JavaScript. I see you are linking to newest jQuery available which is very wrong as old libraries depends on many things that are removed in newest version. Stick with jQuery. 1.7.x and you should be safe, and also look out for Wodpress updates.

    With regards.
  • I think Wordpress 3.5 has broken Airlock beyond my ability to repair it. I uploaded the right file jQuery. 1.7.2, but nothing changed.

    Can you suggest a theme that is similar? Here's the site:

    http://coldfusionnow.org/

    I like Airlock, but don't think I will be able to fix it. Is there a theme similar, but updated to go with the Wordpress they are using now?



  • AirAir
    Posts: 10,639
    You are still using jQuery 1.9 :-) I don't know what you have installed there, but it is messing much. If you like send me temporary access to your WP and FTP so I could check there what is going on? Send it here on forum via private message.

    It shouldn't be hard to fix it :-)

    With regards.
  • Thank you Air.

    I sent you a message.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!